Seventh Generation | Ingrediënten & selectie

Productinkoop

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Verantwoordelijk inkopen betekent dat al onze leveranciers en fabrikanten moeten voldoen aan dezelfde hoge normen en betrouwbaarheid als wij bij Seventh Generation.

Wij bij Seventh Generation weten dat we voor de productie van milieuvriendelijke producten bestanddelentransparantie zowel moeten eisen als realiseren. Ethische consumptie bepleiten begint bij de bron. Wij werken uitsluitend met fabrikanten die onze kernwaarden delen en ons streven naar terugdringen van onze CO2-voetafdruk tijdens het gehele inkoop- en productieproces. Wij geloven in de kracht van ethische consumptie en weten dat vasthouden aan verantwoordelijke inkoop de beste manier is waarop wij dit kunnen ondersteunen.

Terminologielijst

Van de inkoop van grondstoffen, tot voordelen voor werknemers, actie en pleitbezorging kopen wij verantwoord in door de lat hoog te leggen voor alle facetten van onze bedrijfsvoering.

De gedragscode voor onze leveranciers garandeert dat zij op een verantwoordelijke, ethische en eerlijke manier werken en omgaan met hun werknemers.

Ieder mens verdient evenveel respect en allen delen dezelfde mensenrechten. Wij houden ons hier zonder uitzondering aan in alle facetten van onze bedrijfsvoering.

Het voorzorgsbeginsel is de sleutel tot verantwoord inkopen. Dat betekent dat als we niet weten wat het effect van een bepaald aspect van de levenscyclus van ons product op het milieu is, we een andere manier zoeken waarvan wel bekend is dat deze de aarde waarop wij wonen respecteert.

Vanaf het eerste begin zijn wij trots geweest op onze eerlijkheid over wat we zeggen, op onze verantwoordelijkheid in ons handelen en de radicale transparantie over hoe wij werken.

Onze gecertificeerde partners

Ontdek Sevent Generation

0 product(s)

Ingrediënten wetenschap

Read more »