Onze Wetenschappers | Seventh Generation

ONZE WETENSCHAPPERS

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Ontmoet onze Wetenschappers

Zij streven naar het vinden van slimme oplossingen met gebruikmaking van beschermende en voedende plantaardige bestanddelen voor huis en gezin. Voor hun en uw kinderen.

Kay G.

Toen ik zelf ouder werd, heb ik mijzelf beloofd dat als ik 's morgens naar mijn werk zou gaan dat alleen voor een betere en veiligere wereld voor mijn kinderen zou zijn. Maar ik wilde vooral de volgende generatie van mijn familie laten zien dat je een vrouwelijke wetenschapper kunt zijn die houdt van haar baan en het werk dat zij doet, en aan het eind van de dag trots is op het leven dat zij leidt.

Ik werk bij Seventh Generation omdat ik leef naar de waarden van het bedrijf en er op mijn beurt voor zorg dat het bedrijf deze waarden blijft hanteren door het testen van de productauthenticiteit. De uitdagingen van mijn werk stimuleren mij, de steun van mijn collega's motiveert mij en mijn liefde voor ons product houdt mij gericht op de toekomst en de mogelijkheid om beter te veranderen in best.

SENIOR PRODUCTANALIST

M.S. Fysische chemie, B.S. Biochemie

Shannon L.

Als geboren onderzoeker ben ik altijd nieuwsgierig naar de manier waarop dingen werken en de wisselwerking tussen mensen op de wereld om hen heen. Ik ben meer dan 15 jaar betrokken geweest bij onderzoek en 11 jaar daarvan een werkende moeder geweest. De passie die ik hier zie voor kinderen en de gezondheid van mensen in combinatie met de verbazingwekkende creativiteit van de chemici bij Seventh Generation is inspirerend en ongebruikelijk binnen onze branche. Ik voel mij bevoorrecht een klein onderdeel te mogen zijn van het werk dat wij doen.

Als moeder koester ik de tijd met mijn kinderen en omringd te zijn door de mensen en cultuur hier bij Seventh Generation is een enorme verrijking, wetende dat de tijd die ik niet met mijn kinderen doorbreng een poging is om deze wereld een klein beetje beter te maken.

WETENSCHAPPER, CONSUMENTENWETENSCHAPPEN

Bachelor of Science - Botanica

Jean H.

Werken bij Seventh Generation voelt alsof je de jackpot hebt gewonnen. Ik werk bij een bedrijf dat niet alleen overeenkomt met mijn persoonlijke waarden, maar dat mij ook de ruimte geeft creatief te denken om tot oplossingen te komen die voldoen aan de behoeften van de consument. Bij elk product dat wij lanceren, besteden wij speciaal aandacht aan alle aspecten, variërend van de herkomst van de bestanddelen, de verpakkingsmaterialen tot de levenscycli van de producten en de effectiviteit.

Als ik aan het eind van de dag naar huis ga naar mijn twee jonge jongens weet ik dat ik goed werk doe, voor mijzelf, voor hen, voor de maatschappij dichtbij en ver weg, en voor het milieu.

VERPAKKINGSINGENIEUR

Bachelor of Science - Multimedia Design

Jerica Y.

Als kind speelde ik graag met doosjes, als volwassene vind ik dat nog steeds leuk en dat komt goed van pas bij mijn werk als verpakkingsingenieur. Het gebeurt niet zo vaak dat een stapel dozen op je bureau wordt geaccepteerd. (Nou ja, het wordt niet zozeer geaccepteerd maar getolereerd). Deel uitmaken van deze gemeenschap en mijn rol als verpakkingsingenieur, heeft mij veranderd.

Als je mij een aantal jaren geleden zou hebben gezegd dat mijn werk zou bestaan uit het verwerken van bergen afval en dat ook nog leuk zou vinden, zou ik je nooit geloofd hebben. Ik denk dat mijn werk zo leuk is omdat er in elk van onze verpakkingen een verrassend en indrukwekkend verhaal schuilt en dat ik onderdeel mag zijn van hoe dat verhaal begint.

VERPAKKINGSINGENIEUR

Bachelor of Science - Verpakkingswetenschappen

Jen M.

In onze jeugd hebben mijn broer en ik een scheikundig lab gebouwd in de kelder nadat mijn vader ging werken als scheikundeleraar. Door de verstrooide professor uit te hangen, hebben zowel mijn broer als ik een levenslange passie voor wetenschap ontwikkeld. Tijdens mijn middelbareschooltijd ben ik gaan backpacken en verliefd geworden op de bergen en de natuur. Wandeltochten naar het westen en twee zomers werkend als reisleidster hebben mijn passie voor het milieu laten ontstaan.

Hier, bij Seventh Generation heb ik de perfecte combinatie van die twee interesses in één baan weten te combineren. Ik kan mijn scheikundige kennis gebruiken om producten te maken die niet alleen een winstoogmerk hebben. Ik weet dat wij met elk nieuw product mijn gezondheid bepalen en dat de gezondheid van onze aarde daarmee wordt beschermd.

ASSISTENT-ONDERZOEKSWETENSCHAPPER

Bachelor of Arts -Milieuwetenschap