Ingredients Glossary

Bestanddelenoverzicht

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

Ingrediënten overzicht

Wij zetten elk ingrediënt op onze verpakking

Daarom werken wij samen met gelijkgezinde merken, partners en organisaties om transparantie voor openheid over bestanddelen te propageren in de schoonmaakbranche en daarbuiten. Handelsgeheimen behoren tot het verleden. Wij kijken naar de toekomst en het wordt is tijd om #ComeClean (schoon schip te maken).

Terminologielijst

Soms is plantaardige olie minimaal bewerkt met koolstof van andere hulpmiddelen om de prestaties daarvan te verbeteren. Als de koolstof in de bewerkte plantaardige olie grotendeels (meer dan 50%) afkomstig is van planten, noemt Seventh Generation dit bestanddeel plantaardig. De resterende koolstof kan afkomstig zijn van grondstoffen op basis van petroleum.

Sommige bestanddelen krijgen hun koolstof uitsluitend van planten, maar zijn later bewerkt voor een betere prestatie. Seventh Generation duidt dergelijke bestanddelen aan als 'van plantaardige herkomst'.

Veel bestanddelen worden in de natuur gevonden als mineralen. Als het mineraal is bewerkt tot een bestanddeel wordt het aangegeven als 'mineraal' op het etiket.

Als het merendeel (50% of meer) van de koolstof in een bestanddeel van andere grondstoffen komt dan de plant, duidt Seventh Generation dit bestanddeel aan als 'plantaardig gemodificeerde kunststof'.

Sommige formules vereisen het gebruik van een conserveringsmiddel of conserveringsmiddelformule die de groei van micro-organismen, waardoor uw producten bederven, helpen te bestrijden. Op dit moment hebben we nog geen effectieve conserveringsmiddelformule van plantaardige herkomst gevonden die compatibel is met onze producten. Daarom denken wij dat ons synthetische conserveringsmiddel voor nu de beste optie is. Maar we blijven zoeken naar een conserveringsmiddelformule die volledig van plantaardige herkomst is.

Een bestanddeel is synthetisch als de koolstof daarin uitsluitend gewonnen is uit petroleum of gas.

Onze gecertificeerde partners