Seventh Generation | Onze milieuvriendelijke verpakkingen

ecovriendelijke verpakkingen

Onze flessen zijn gemaakt van gerecycled plastic en volledig recyclebaar

Verpakkingen zijn voor ons meer dan een noodzakelijk kwaad. Onze duurzame verpakkingen representeren onze missie om de gezondheid van de huidige en volgende zeven generaties te voeden.

Wij geloven in hergebruik en recycling als het gaat om verpakkingsmateriaal. Bij elke verpakkingsbeslissing die wij nemen, kijken we naar het effect op de gezondheid, veiligheid en duurzaamheid van mens en planeet door de meest milieuvriendelijke verpakking die mogelijk is te produceren.

Terminologielijst

Wij verpakken zo mogelijk al onze producten in gerecycled plastic. Uiteindelijk is minder afval produceren niet alleen goed voor het milieu, maar het geeft ook een goed gevoel.

Wij gebruiken gerecyclede materialen voor het maken van onze verpakking en in de meeste gevallen maken wij daar op onze beurt ook weer recyclebare varianten van.

Wij willen het plastic dat wij gebruiken in onze verpakkingen een nieuw leven geven. Dat is de reden dat wij proberen zo veel mogelijk recyclebare verpakkingen te maken.

U hebt het recht te weten wat er in de producten zit die u koopt en gebruikt. Daarom drukken wij alle bestanddelen af op het etiket.

Onze verpakkingen

Percentages geven de hoeveelheid PCR (Post Consument Resin) aan die gebruikt wordt in onze verpakkingen (exclusief kleurstoffen).

SVG Laundry Color Packshot

Wasmiddel

Read more »
SVG-Citrus-BOP-500ML

Afwasmiddel

Read more »
SVG Toiletreiniger packshot

Toiletreiniger

Read more »

Onze gecertificeerde partners

Actie en ontwikkeling

0 product(s)

Andere acties

Read more »