PRODUCT CLAIMS

hidden h2

Het is onze missie een ethische revolutie onder de consument te veroorzaken die opkomt voor de gezondheid van de volgende generaties.

Wij geloven dat onze producten gezonde oplossingen zijn voor uw huishouden en voor de maatschappij en het milieu daarbuiten. Als pionier op het gebied van bedrijfsverantwoordelijkheid houden wij bij alles wat we doen rekening met de gevolgen daarvan - van productontwikkeling via productie, verkoop, gebruik en verwijdering. We streven voortdurend naar een duurzamere onderneming en maken écht groene producten. We vragen ons voortdurend af hoe wij onze invloed op het milieu kunnen verkleinen, de prestaties en veiligheid kunnen verhogen en een duurzamere toeleveringsketen kunnen creëren. Wij vinden dat het onze verantwoordelijkheid is om koers te zetten naar een bewustere manier van ondernemen.

 

MEER OVER ONZE MISSIE

GECERTIFICEERDE EXTERNE PARTNERS

RAPPORTEREN OVER ONZE DUURZAME BEDRIJFSDOELEN

Als B Corporation zijn wij trots op onze transparantie ten opzichte van ons streven naar een duurzamere onderneming.

Onze bewustzijnsrapporten leveren duurzame prestatiebeoordelingen en onderzoeken de vooruitgang die we hebben geboekt op het gebied van ons ambitieuze stappenplan 2020, door te werken naar het voeden van de natuur, het verbeteren van de gezondheid, het veranderen van zakendoen en het opbouwen van een gemeenschap.

LEES DE BEWUSTZIJNSRAPPORTEN

Drie kinderen aan het tuinieren
Meisje speelt buiten in de bergen