Seventh Generation | Actie ondernemen | Waar we om geven

Klimaatverandering

Door samen te werken, kunnen we een consumentenrevolutie inspireren die de gezondheid van de komende zeven generaties behoudt.

 

 

Share

AddThis is disabled because of cookie consent

We hoeven niet te wachten. Hernieuwbare energieoplossingen zijn al beschikbaar en toepasbaar.

Wij verdienen allemaal schone lucht en een gezond leven. Een overschakeling naar 100% hernieuwbare energie zal helpen sommige negatieve effecten op de gezondheid, veroorzaakt door klimaatverandering en de verbranding van fossiele brandstoffen, terug te dringen. In de Verenigde Staten bundelen inspirerende groepen en particulieren hun krachten voor het eisen van schone energie en 100% duurzame steden in de campagne Sierra Club Ready for 100. Wij bij Seventh Generation laten met trots onze stem horen bij de oproep voor 100% schone energie en een gezondere planeet waar wij allen profijt van hebben.

Aflevering 5: Lisa Hoyos

Strijden voor de gezondheid van onze kinderen is iets dat alle ouders bindt. Lisa Hoyos, moeder van twee jongens, is voorzitter van de Sierra Club's Climate Parents en zij doet alles wat in haar macht ligt om te vechten voor een betere toekomst voor haar zoons. Het doel van Climate Parents is de bescherming van onze kinderen en hun toekomst tegen de effecten van klimaatverandering door 100% hernieuwbare energieoplossingen te promoten. Strijd mee met Lisa's voor een toekomst met schone energie voor ons allemaal. Vertel uw stad vandaag nog dat deze #Readyfor100 moet zijn.

Aflevering 4: iMatter Youth strijdt voor duurzame steden

Jonge mensen begrijpen dat klimaatverandering en het gebruik van fossiele brandstoffen grote gevolgen voor onze gezondheid hebben. iMatter Youth en The Sierra Club's Ready for 100 team bundelen hun krachten in de strijd voor oplossingen. Bijvoorbeeld om steden zover te krijgen te streven naar 100% hernieuwbare energie voor iedereen. iMatter Youth en meer dan 85 steden in de Verenigde Staten kiezen voor een toekomst met schone energie.

Aflevering 3: Haven Coleman voert campagne voor schone energie

Haven Coleman mag dan nog maar 12 jaar oud zijn, ze streeft wel naar schoon. Haven voert de strijd tegen de klimaatverandering en het gebruik van fossiele brandstoffen aan in haar thuisstaat Colorado. Als onderdeel van de campagne Ready for 100 van de Sierra Club en als gevolg van het harde werk van toegewijde mensen zoals Haven, heeft Denver onlangs verklaard dat zij in 2030 alleen nog maar 100% hernieuwbare energie zullen leveren. Seventh Generation is toegewijd aan de gezondheid van de volgende zeven generaties en daarna, en is dan ook trots de Sierra Club's Ready for 100 campagne te mogen ondersteunen. De campagne die steden verzoekt te streven naar 100% hernieuwbare energie voor allen. Sluit u aan bij Haven en de meer dan 75 steden in Colorado voor een toekomst met schonere energie.

Aflevering 2: Climat Justice League (liga voor klimaatrechtvaardigheid)

Emily Her en de Climate Justice League in Boise (Idaho) kiezen voor schoon. Emily en haar klasgenoten gaan de strijd aan met klimaatverandering en het gebruik van fossiele brandstoffen in Boise door hun leeftijdsgenoten op te roepen en hun stad aan te sporen te streven naar 100% schone energie in 2030. Seventh Generation is toegewijd aan de gezondheid van de volgende zeven generaties en daarna, en is dan ook trots de Sierra Club's Ready for 100 campagne te mogen ondersteunen. De campagne die steden verzoekt te streven naar 100% hernieuwbare energie voor allen. Sluit u aan bij de Climate Justice League en de meer dan 75 steden in Colorado voor een toekomst met schonere energie.

Aflevering 1: Z.E.H. Burton

Als bedrijf dat is toegewijd aan de gezondheid van de volgende zeven generaties en daarna, verheugt het ons de campagne Ready for 100 van de Sierra Club te mogen ondersteunen. De campagne stimuleert steden te streven naar 100% schone energie voor iedereen. Doe mee met de heer Burton, zijn stad St. Louis in Missouri en de meer dan 70 steden in deze staat in het streven naar een toekomst met schone energie

The Health Effects of Climate Change are Real

That’s why cities across the country are standing up for their children’s health—and the planet’s health—by switching to 100% clean, renewable energy. This change can have can help our health today, and for the next seven generations.

Sierra Club Logo

Sierra Club has been leading the way on environmental activism for over a hundred years. Now, their Ready for 100 Campaign is inspiring cities all across the country to embrace clean, renewable energy solutions.

Read more »
The Solutions Project Logo

The Solutions Project wants to accelerate the transition to 100% clean energy so that renewable energy is a reality for everyone, using creative storytelling and building alliances between the best minds in science, business, and technology.

Read more »
sierra club ready for 100 logo

The 1000 Cities/1000 Lives campaign focuses on urban-health and spotlights the leaders who are making a positive impact in the health of our cities.

Read more »
350.org logo

350.org wants to reduce the power that fossil fuel companies wield over the business world and our environment, and put that power into the hands of passionate people who will fight for 100% clean energy solutions that benefit all.

Read more »

Actie en ontwikkeling

0 product(s)